Kurzy vaření
Kurzy vaření na OFYRu
Máte doma OFYR? Plánujete si ho v budoucnu pořídit nebo zařizujete venkovní kuchyň? Pro vás jsme připravili školy vaření na OFYRu se zkušenými šéfkuchaři.
Zjistíte jak všestranně se na OFYRU dá grilovat, vařit a péct - na vaší terase stejně jednoduše jako ve vaší kuchyni.
Čeká vás 4-6chodové menu dle konkrétního kurzu, délka cca 4 hodiny. Naším cílem je, abyste si všichni celé menu mohli uvařit sami, s dostatkem prostoru na přípravu i na samotné vaření. Proto je kapacita max 8 osob.
Kurzy koncipujeme jako párové nebo přátelské zážitky, abyste se nejen něco naučili, ale kurz si také co nejvíce užili.
Přijďte tedy ve dvou nebo s více přáteli!
Nabízíme také privátní kurzy. Pokud byste se chtěli učit vařit na OFYRu s šéfkuchařem u vás doma, kontaktujte nás, rádi vám připravíme nabídku.
Aktuální kurzy na květen a červen
23.5. 2023 od 17:00
s šéfkuchařem Milošem Kopalem
Klasické 6chodové menu s využítím celého potenciálu OFYRu
Předkrm
krevetový špíz
kuřecí srdíčka marinovaná v koriandru
tvarůžky obalované ve slanině
Hlavní chod
marinované kuře rožněné na rotisserii
flank steak na pepři
plněný vepřový kotlet sýrem
plněná zapečená zelenina
Dezert
ovoce na grilu s cointreau
Délka kurzu: 4 hodiny
Cena: 7.900 Kč / 2 osoby, 3500 za každou další osobu (welcome drink a nápoje po celou dobu kurzu v ceně)
Místo: Nádražní 20, Roztoky u Prahy
Rezervace kurzu: petra@eventselection.cz
6.6. 2023 od 17:00
s šéfkuchařem Milošem Kopalem
Italské 5chodové menu na OFYRu - staňte se mistry a překvapte své přátele
Primi
tagliatelle porcini, parmazan
Secondi
slávky na víně
telecí steak
bagetka s česnekovým máslem, grilovaná zelenina
Dolci
jahody na pepři s citronovou zmrzlinou
Délka kurzu: 4 hodiny
Cena: 7.900 Kč / 2 osoby, 3500 za každou další osobu (welcome drink a nápoje po celou dobu kurzu v ceně)
Místo: Nádražní 20, Roztoky u Prahy
Rezervace kurzu: petra@eventselection.cz
31.5. 2023 od 17:00
s šéfkuchařem Martinem
Boháčkem
Sezónní 6chodové menu na OFYRu
Předkrm
smaženice – houby / vejce / slanina
Polévka
polévka z bílého chřestu
Hlavní chod
chřestové rizoto, parmazán
kuře s bylinkami
ryba v papilotě
Dezert
lívance s flambovaným ovocem
Délka kurzu: 4 hodiny
Cena: 7.900 Kč / 2 osoby, 3500 za každou další osobu (welcome drink a nápoje po celou dobu kurzu v ceně)
Místo: Nádražní 20, Roztoky u Prahy
Rezervace kurzu: petra@eventselection.cz
30.5., 13.6. 2023 od 17:00
s šéfkuchařem Vítkem Kudrnou
Klasické 6chodové menu na OFYRu
Předkrm
grilované krevety na bambusové jehle s omáčkou beure blanc
Polévka
polévka z grilovaných paprik a rajčat s grilovaným pórkem
Hlavní chod
grilovaný živáňský špíz z vepřové panenky
hovězí steak s chilpotle majonézou
opečené grenaille
Dezert
lívance s karamelizovaným jablkem a ananasem
Délka kurzu: 4 hodiny
Cena: 7.900 Kč / 2 osoby, 3500 za každou další osobu (welcome drink a nápoje po celou dobu kurzu v ceně)
Místo: Nádražní 20, Roztoky u Prahy
Rezervace kurzu: petra@eventselection.cz
O Milošovi:
Miloš se již od počátku svého pracovního života profesionálně věnuje gastronomii. Jako vyučený kuchař s maturitou a navazujícím vysokoškolským vzděláním pokračoval ve sbírání cenných zkušeností v zahraničí, konkrétně v Německu, Itálii a na Mallorce. Akce pod jeho vedením si tak můžete naplno užít nejen po gastronomické stránce, ale můžete plynule přepínat do italštiny a němčiny. Je spoluautorem kuchařek, odborných článků a věnuje se i vzdělávání.
O Vítkovi:
Profesionální kuchař Vít Kudrna získal praxi v luxusních restauracích v ČR. Nabízí gastroporadenství restauracím a pomoc s otevřením provozoven.
Má mnohaleté zkušenosti s vedením týmu kuchařů na pozici šéfkuchaře. Práci pro VIP, exkluzivní catering uplatnil na zámku v Liblicích v Konferenčním centrum Akademie věd ČR. Je komunikativní. Umí předat znalosti z gastronomie srozumitelným způsobem. Vystupoval v několika dílech televizního pořadu POLOPATĚ na ČT 1.