Kurzy vaření

Kurzy vaření na OFYRu

Kurzy vaření na OFYRu

Máte doma OFYR? Plánujete si ho v budoucnu pořídit nebo zařizuje venkovní kuchyň? Pro vás chystáme školy vaření na OFYRu se zkušenými šéfkuchaři. Zjistíte jak všestranně se na OFYRU dá grilovat, vařit a péct - na vaší terase stejně jednoduše jako ve vaší kuchyni.

Kulinářská akademie grosseto

Jsme moc rádi, že jsme začali spolupracovat s Kulinářskou akademií Grosseto, která pro vás na zimu 2024 připravila sérii kurzů Zimní grilování na OFYRu.

Vybírejte z nabídky kurzů na webu akademie ZDE.

Kurzy vaření na OFYRu
Kurzy vaření na OFYRu

INDIVIDUÁLNÍ KURZY OFYR

Neradi navštěvujete skupinové kurzy s cizími lidmi, ale přesto se chcete něco nového na OFYRu naučit? Organizujeme individuální kurzy v Roztokách u Prahy. Můžete přijít sami, s rodinou, partnerem nebo partou kamarádů. Připravíme vám kurz na míru.

PRIVÁTNÍ VAŘENÍ

Pořádáte večírek na své zahradě nebo terase a nechcete sami vařit? Objednejte si profesionálního kuchaře a věnujte se jen svým hostům! Pokud OFYR ještě nemáte, rádi vám ho zapůjčíme se vším potřebným příslušenstvím.

Kurzy vaření na OFYRu

Pro více informací stačí jen jeden klik

Zavolejte třeba hned +420 602 410 657 nebo pište na vitek@eventselection.cz

 

   

NAŠI KUCHAŘI

O Miloši Kopalovi:

Miloš se již od počátku svého pracovního života profesionálně věnuje gastronomii. Jako vyučený kuchař s maturitou a navazujícím vysokoškolským vzděláním pokračoval ve sbírání cenných zkušeností v zahraničí, konkrétně v Německu, Itálii a na Mallorce. Akce pod jeho vedením si tak můžete naplno užít nejen po gastronomické stránce, ale můžete plynule přepínat do italštiny a němčiny. Je spoluautorem kuchařek, odborných článků a věnuje se i vzdělávání.

Kurzy vaření na OFYRu
Kurzy vaření na OFYRu

O Vítkovi Kudrnovi:

Profesionální kuchař Vít Kudrna získal praxi v luxusních restauracích v ČR. Nabízí gastroporadenství restauracím a pomoc s otevřením provozoven.
Má mnohaleté zkušenosti s vedením týmu kuchařů na pozici šéfkuchaře. Práci pro VIP, exkluzivní catering uplatnil na zámku v Liblicích v Konferenčním centrum Akademie věd ČR. Je komunikativní. Umí předat znalosti z gastronomie srozumitelným způsobem. Vystupoval v několika dílech televizního pořadu POLOPATĚ na ČT 1.

O Martinu Boháčkovi:

Šéfkuchař s inovativním a vášnivým přístupem k F&B, který prošel mnoha 5hvězdičkovými hotely a moderními restauracemi. V gastru se pohybuje 25 let, v posledních letech např. v hotelu Augustine, Le Art Hotel Le Palais, Hilton apod. Zkušenosti nasbíral i v cizině.

Kurzy vaření na OFYRu
×

Splátková kalkulačka ESSOX