Kurzy vaření
Kurzy vaření na OFYRu
Máte doma OFYR? Plánujete si ho v budoucnu pořídit nebo zařizuje venkovní kuchyň? Pro vás chystáme školy vaření na OFYRu se zkušenými šéfkuchaři. Zjistíte jak všestranně se na OFYRU dá grilovat, vařit a péct - na vaší terase stejně jednoduše jako ve vaší kuchyni.Kulinářská akademie grosseto
AKTUÁLNĚ NENÍ VYPSÁN OFYR KURZ
Jsme moc rádi, že jsme začali spolupracovat s Kulinářskou akademií Grosseto, která pro vás v zimě 2024 připravila sérii kurzů Zimní grilování na OFYRu.
O dalších termínech vás budeme informovat zde a na sociálních sítích.
INDIVIDUÁLNÍ KURZY OFYR
Neradi navštěvujete skupinové kurzy s cizími lidmi, ale přesto se chcete něco nového na OFYRu naučit? Organizujeme individuální kurzy v Roztokách u Prahy. Můžete přijít sami, s rodinou, partnerem nebo partou kamarádů. Připravíme vám kurz na míru.
PRIVÁTNÍ VAŘENÍ
Pořádáte večírek na své zahradě nebo terase a nechcete sami vařit? Objednejte si profesionálního kuchaře a věnujte se jen svým hostům! Pokud OFYR ještě nemáte, rádi vám ho zapůjčíme se vším potřebným příslušenstvím.
Pro více informací stačí jen jeden klik
Zavolejte třeba hned +420 602 410 657 nebo pište na vitek@eventselection.cz
Sledujte nás na Instagramu Outdoor Living Roztoky
|
PROFESIONÁLNÍ KUCHAŘI, SE KTERÝMI SPOLUPRACUJEME
O Miloši Kopalovi:
Miloš se již od počátku svého pracovního života profesionálně věnuje gastronomii. Jako vyučený kuchař s maturitou a navazujícím vysokoškolským vzděláním pokračoval ve sbírání cenných zkušeností v zahraničí, konkrétně v Německu, Itálii a na Mallorce. Akce pod jeho vedením si tak můžete naplno užít nejen po gastronomické stránce, ale můžete plynule přepínat do italštiny a němčiny. Je spoluautorem kuchařek, odborných článků a věnuje se i vzdělávání.
O Vítkovi Kudrnovi:
Profesionální kuchař Vít Kudrna získal praxi v luxusních restauracích v ČR. Nabízí gastroporadenství restauracím a pomoc s otevřením provozoven.
Má mnohaleté zkušenosti s vedením týmu kuchařů na pozici šéfkuchaře. Práci pro VIP, exkluzivní catering uplatnil na zámku v Liblicích v Konferenčním centrum Akademie věd ČR. Je komunikativní. Umí předat znalosti z gastronomie srozumitelným způsobem. Vystupoval v několika dílech televizního pořadu POLOPATĚ na ČT 1.
O Martinu Boháčkovi:
Šéfkuchař s inovativním a vášnivým přístupem k F&B, který prošel mnoha 5hvězdičkovými hotely a moderními restauracemi. V gastru se pohybuje 25 let, v posledních letech např. v hotelu Augustine, Le Art Hotel Le Palais, Hilton apod. Zkušenosti nasbíral i v cizině.