Kurzy vaření

Kurzy vaření na OFYRu

Nabízíme také privátní kurzy. Pokud byste se chtěli učit vařit na OFYRu s šéfkuchařem u vás doma, kontaktujte nás, rádi vám připravíme nabídku.

Aktuální kurzy na květen a červen

23.5. 2023 od 17:00

s šéfkuchařem Milošem Kopalem

Klasické 6chodové menu s využítím celého potenciálu OFYRu

Předkrm

krevetový špíz

kuřecí srdíčka marinovaná v koriandru

tvarůžky obalované ve slanině

Hlavní chod

marinované kuře rožněné na rotisserii

flank steak na pepři

 plněný vepřový kotlet sýrem

plněná zapečená zelenina

Dezert

ovoce na grilu s cointreau

 

Délka kurzu: 4 hodiny

Cena: 7.900 Kč / 2 osoby, 3500 za každou další osobu (welcome drink a nápoje po celou dobu kurzu v ceně)

Místo: Nádražní 20, Roztoky u Prahy

Rezervace kurzu: petra@eventselection.cz

6.6. 2023 od 17:00

s šéfkuchařem Milošem Kopalem

Italské 5chodové menu na OFYRu - staňte se mistry a překvapte své přátele

Primi

tagliatelle porcini, parmazan

 

 

Secondi

slávky na víně

telecí steak

bagetka s česnekovým máslem, grilovaná zelenina

 

Dolci

jahody na pepři s citronovou zmrzlinou

 

Délka kurzu: 4 hodiny

Cena: 7.900 Kč / 2 osoby, 3500 za každou další osobu (welcome drink a nápoje po celou dobu kurzu v ceně)

Místo: Nádražní 20, Roztoky u Prahy

Rezervace kurzu: petra@eventselection.cz

31.5. 2023 od 17:00

s šéfkuchařem Martinem 

Boháčkem

Sezónní 6chodové menu na OFYRu

Předkrm

smaženice – houby / vejce / slanina

Polévka

polévka z bílého chřestu

Hlavní chod

chřestové rizoto, parmazán

kuře s bylinkami

ryba v papilotě

Dezert

lívance s flambovaným ovocem

 

 

 

Délka kurzu: 4 hodiny

Cena: 7.900 Kč / 2 osoby, 3500 za každou další osobu (welcome drink a nápoje po celou dobu kurzu v ceně)

Místo: Nádražní 20, Roztoky u Prahy

Rezervace kurzu: petra@eventselection.cz

30.5., 13.6. 2023 od 17:00

s šéfkuchařem Vítkem Kudrnou

 

Klasické 6chodové menu na OFYRu

Předkrm

grilované krevety na bambusové jehle s omáčkou beure blanc

Polévka

polévka z grilovaných paprik a rajčat s grilovaným pórkem

Hlavní chod

grilovaný živáňský špíz z vepřové panenky

hovězí steak s chilpotle majonézou

opečené grenaille 

Dezert

lívance s karamelizovaným jablkem a ananasem

 

Délka kurzu: 4 hodiny

Cena: 7.900 Kč / 2 osoby, 3500 za každou další osobu (welcome drink a nápoje po celou dobu kurzu v ceně)

Místo: Nádražní 20, Roztoky u Prahy

Rezervace kurzu: petra@eventselection.cz

×

Splátková kalkulačka ESSOX